Topøjer, slangeringe og skydeøjer

Vi har øjer fra både REC, Struble og Pacific Bay i vores sortiment.

REC producerer de teknisk set bedste øjer til kystfluestangen, fordi Recoil-øjerne er fremstillet i en unik nikkel-titanium legering, der på en gang er ekstremt hård, let og fleksibel. Det betyder, at øjerne er 100 procent modstandsdygtige over for saltvand, aldrig bøjer ud af facon og samtidig er de letteste på markedet.

Pacific Bays øjer har mange årtier på bagen og har vist sig som et godt valg, der meget sjældent svigter. De mangler en anelse i letheden - det vinder de til gengæld på prisen!

Struble har overtaget Snake Brands produktion af verdens bedste agatøjer. Det er ren luksus og lir til tørfluestangen.

Skydeøjer REC Recoil
Recoil skydeøjet er kendt fra Loomis' fluestænger, hvor det snoede wireøje har vakt opsigt ved mere end én lakseelv... 
Designet og REC's specielle wire betyder, at det måske er markedets letteste skydeøje - og slidstyrken og smidigheden er lige så udtalt her som ved de øvrige Recoil-øjer. 
Priser: REC Recoil RSG str. 10: 54 kroner
          REC Recoil RSG str. 12: 66 kroner
          REC Recoil RSG str. 16: 79 kroner
          REC Recoil RSG str. 20: 95 kroner
          REC Recoil RSGB Black Pearl str. 12: 79 kronerStruble
Hvis det skal være lækkert, er skydeøjer i nysølv med indlæg af agat et smukt valg. 
Vi har enkelte øjer
med indlæg
af  ravfarvet, brasiliansk agat. 

Pris for agatøjer: 249 kroner for str. 10 og 12
299 kroner for str. 16


Pacific Bay
Pacific Bays klassiske model T er et af de skydeøjer, der sidder på flest fluestænger på verdensplan. Det laves i mange udgaver, hvoraf vi har taget de mest oplagte hjem.

Først to modeller med indlæg i Zirkonia - et materiale, der i alt væsentligt minder meget om SIC. Pacific Bay laver et par rigtig flotte modeller med lys gunsmoke ramme og hhv. guldfarvet og blå ring. 


Pris for Zirkonia-øjer:
Str. 10: 54 kroner
Str. 12: 54 kroner
Str. 16: 75 kroner
Str. 20: 110 kroner (kun blå)

 


SIC-øjerne er de letteste af Pacific Bays øjer - og dem med absolut mindst friktion. Vi har to versioner med den karakteristiske grålige ring og ramme i hhv. lys gunsmoke (Light TiCH) og mørk gunsmoke (TiCH).  
 

  

Pris for SIC-øjer:
Str. 10: 67 kroner (kun lys gunsmoke ramme)
Str. 12: 75 kroner
Str. 16: 108 kroner

Hialoy-øjet er vores førstevalg til stænger, hvor der ikke er særlige krav til farverne. Det har krom ramme og indlæg af Hialoy - et keramisk materiale, der har vist sig at være overraskende slidstærkt. Modellen har kromfarvet ramme og sort ring.

Vi fører øjet i to udgaver - den kendte T-version med tre ben og så helt enkel udgave med to ben, som er super til lettere stænger.

Enhedspris, Hialoy-øjer: 27 kr.
Størrelser: 10-20


Slangeringe

Vi fører fire typer af slangeringe fra REC og Pacific Bay. REC's ultralette Recoil-slangeringe laves i to tykkelser. Vi har naturligvis dem begge på lager i de mest populære størrelser - og har suppleret med etbenede øjer og de sorte 'black pearl'.  

Pacific Bays slangeringe er en billigere - men stadig absolut god - løsning, som vi fører i to tykkelser i forkromet, rustfrit stål.

REC model RSN er den letteste, og vi anbefaler den til stænger i
#0-5. Størrelse 2/0 til 4.  Flere størrelser er udsolgt.
Pris: 21 kroner.

REC model RSNX er kraftigere end RSN - men stadig en meget let slangering. Den er det oplagte valg til lidt tungere fluestænger. Størrelse 1/0 til 4.
Pris: 21 kroner.

REC model RSNXB - Black Pearl er RECF's nye, sorte udgave af RSNX. Den er markedets absolut bedste bud på en mørk slangering. Størrelse 1-4.
Pris: 33 kroner.

REC model RSFX
Etbenede øjer bukker - og så knækker de. Undtagelsen er REC Recoil-modellerne, hvis unikke legering gør dem ekstremt fleksible og stort set umulige at bukke ud af form. Størrelse 1-6.
Pris: 26 kroner

Pacific Bay model SN er standard-ringen fra Pacific Bay. Den fungerer fint på langt de fleste typer af stænger. Størrelse 1/0-6.
Pris: 10 kroner

Pacific Bay model SNL er en slangering i tynd wire. Den er primært velegnet til de letteste fluestænger i AFTM 0-5. Størrelse 2/0-4.  
Pris: 10 kroner


Topøjer

Som med slangeringene fører vi topøjer fra REC og Pacific Bay. Vi har ikke alle varianter - men vi har de mest relevante.

REC Recoil topøjet er på grund af sin lave vægt vores absolutte førstevalg til lette fluestænger.
Pris: 50 kroner 


Pacific Bay: Vi har en skønsom blanding af standard topøjer med normalt, stort eller ekstra stort øje (modellerne FT, FTL og FTXL) samt den ultralette model FT-L.

Pris: 15 kroner 

 

ussingbech.dk / Stangbyggeren ved Claus Bech-Petersen
Bavnevang 15, 4180 Sorø - CVR: 34 26 53 80
Kontakt:
mail@ussingbech.dk

www.ussingbech.dk